Nebraska

View listings

nebraska.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Nebraska

Fastighet till salu i Nebraska

Den gränsar mot norr med South Dakota; i öster med Iowa och Missouri; i söder med Kansas; sydväst med Colorado; i väster med Wyoming. Missouri floden markerar hela östra gränsen.

Nebraska är en federerad stat i USA som är både stora slätter och mellanstatliga stater. Huvudstaden är Lincoln, och den stora staden är Omaha, belägen vid floden Missouri.

Nebraska fastighetsmarknaden fortsatte att vinna energi år 2018. Under det senaste året har fastighetspriserna i Nebraska stigit i sin snabbaste takt sedan 1994, då statens ekonomi började stärka.

Fastigheter till försäljningspriser i Nebraska har accelererat de senaste två åren och har fortsatt att öka under andra kvartalet. Under första kvartalet 2018 var priserna i Nebraska 26% högre än i början av lågkonjunkturen.

Stabiliteten på Nebraska fastighetsmarknaden under lågkonjunkturen har delvis bidragit till denna styrka.

Dessutom har huspriserna ökat i hela staten. Under de senaste åren är priserna stora, men ökningarna i Omaha och Lincoln har också varit anmärkningsvärda. I Lincoln har huspriserna ökat med i genomsnitt 8,4% under de senaste fyra kvartalen, till och med överstigande tillväxten på 1990-talet.

Under de senaste fem åren har de genomsnittliga huspriserna i Nebraska ökat med över 30% för höga, medelstora och billiga hus.

Ett mycket begränsat utbud av brett och konstant priser.

Ökningar i byggkostnader bidrog också till högre priser på fastigheter till salu i Nebraska.

Med investeringsrestriktioner i Nebraska och med priserna stiger snabbare än hyrorna har bostadsägandet minskat. Under första kvartalet 2018 var ägarandel i Nebraska cirka 5 procentenheter lägre än 2009.

Lincolns fastighetsmarknad i Nebraska är ett lysande exempel på fördelarna med långsam tillväxt. Lincolns fastighetsmarknad kan vara en modell att följa för andra amerikanska städer.

Det nuvarande genomsnittliga huspriset för Lincoln är mindre än det nationella genomsnittet. Medan Lincolns fastighetsmarknad är lägre än medeltalet, uppskattas det med en årlig ränta på 11,4%, jämfört med det nationella genomsnittet på 6,7%.

Det faktum att Lincolns fastighetsmarknad var i nivå eller i vissa fall överskridits landsmedlet talar om marknadens styrka.

Det finns många anledningar till varför Lincoln fastigheter är så attraktiva att köpa eller investera i fastigheter till salu i Nebraska. Ökningen av efterfrågan på marknaden kan vara den mest attraktiva aspekten för Lincoln-fastighetsinvesteringar. Detta börjar med attraktiviteten hos ett område där man ska arbeta. Få städer kan skryta med bättre nummer. Som ett resultat bör Lincolns fastighetsinvesteringar för fastigheter till salu i Nebraska gynnas.

Ett annat positivt tecken handlar om mängden nya byggmaterial på marknaden. Under de senaste tolv månaderna har det funnits 902 nya bygglov på marknaden. Under de senaste tre åren överstiger Lincoln långt det nationella genomsnittet för nya bostadstillstånd.

Lincoln fortsätter att vara en promotor på fastighetsmarknaden. Alla marknader går igenom perioder med liten korrigering. De bästa marknaderna använder detta som en katalysator för fortsatt tillväxt. Med solida fundament och perioder av fortsatt tillväxt verkar Lincolns fastighetsmarknad vara i rätt riktning.

Fastighetsmarknaden i Omaha är mycket annorlunda år 2018 jämfört med för några år sedan. Värdet på huset i Omaha har ökat med 8,0% under det senaste året och förväntas minska med -0,7% inom det närmaste året.

  •  
    Flytta till Nebraska. Expatriate och bor i Nebraska.

        Med sina 93 län, landet vi bestämde oss för att fokusera vår uppmärksamhet på idag är ... Nebraska! Ja, vi är fortfarande i Amerika, precis i den centrala delen av landet. Inte överraskande är den berömda slogan "Nebraska: där västern börjar" skapad exakt i förhållande till dess geografisk ...

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Cod. 15443

Försäljning Åkermark, Nebraska, Sioux County, Sioux County, Sioux County

7,352,529.30SEK
Försäljning
Åkermark

6150120 m²
Spring Creek Ranch - Sioux County, Nebraska: The Spring Creek Grass Ranch är en sammanhängande 1520 ± deeded ranch som består av tungt sodded gräs hag...
Cod. 3592

Försäljning Hus, Nebraska, Lincoln, Lincoln, Lincoln

1,686,756.72SEK
Försäljning
Hus

1200 m²
2 sovrum, 1-1/2 BA rent hem i ett stort kvarter
Cod. 3591

Försäljning Hus, Nebraska, Omaha, Omaha, Omaha

50,170,199.93SEK
Försäljning
Hus

450 m²
Specialgjord Hem,
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB